lauantai 21. toukokuuta 2011

Väliaikaraportti

Hyvää ja kaunista huomenta kaikille tasapuolisesti! Tänään on mun täysnutraukseni kuudes päivä ja hanimuuni on ainakin hetkellisesti ohi. Eilinen ilta oli vaikeahko ja sama tunne jatkuu tänä kauniina lauantai aamuna. Nälkä on ollut nousujohteista, mutta sen kanssa on pystynyt vielä elämään ja se on mennyt ohi melko helposti juomalla. Mutta mieliteot ovat vallanneet minun ruumiini, mieleni ja sieluni. Vielä en näe unia ruuasta, mutta olen kuin Pavlovin koira ja alan erittää kuolaa kun vain kävelenkin jääkaapin ohitse! Olen varma, että kuurouduin hetkellisesti eilen, kun Karhuherra söi minua vastapäätä ihanan tuoksuista kanaa ja pilahviriisiä... en kuullut mitään, vain kohinaa korvissa, mikä oli luultavasti sisäinen vesiputous sylkirauhasistani! Pysyin kuitenkin lujana, oikeastaan repsahdus ei kaiken tämän himoitsemisen keskellä käy edes mielessä. Tämä on melkoisen hyvä oppitunti ajatellen tulevia vuosiani hoikkana - vaikka mieli tekee, niin ei voi kaikkea ottaa tai kilot palaavat vinkuen.

Nuo tuotteet kyllä ovat yllättäneet positiivisesti, vaikka osasin odottaakin, että eivät mitenkään syömäkelvottomia ole. Ja kun viimein pienet aivoni hoksasivat, että mausteita voi käyttää tuunausapuna, niin siitähän vasta riemu syntyi. Eli kun esimerkiksi kanakeiton kaveriksi lämmittää vähän sallittuja vihanneksia ja roiskaisee sekaan tilkan currya ja thaimaalaista kalakastiketta, niin pöperöhän lähentelee ravintolatasoa. Naminami! Onhan ne pussit vähän surullinen näky täpötäyden jääkaapin vieressa, nuo viisi pussukkaa joissa tämänhetkisen elämäni eliksiirit. Mutta mielessä siintää jo aikana hoikkana, voi sitä ilon ja riemun päivää kun saan ostaa ensimmäiset bikinini pariinkymmeneen vuoteen!

Tässä tälle päivälle valitsemat pussukkani, sekainen valikoima soppaa ja pirtelöä. Maistuis varmaan sullekkin? Toisessa kuvassa komeilee tuunattu kanakeitto parin päivän takaa, ei mitenkään pöllömmän näköinen pöperö. Ja huomatkaa kaunis kristallilasi, josta nautin karpalon makuista kivennäisvettä ;)

Aurinkoista ja railakasta viikonvaihdetta ystäväiset! Niin ja muistakaahan kurkistaa maanantaina miten on ensimmäinen pussitteluviikko Karhurouvalta kiloja karistanut!

1 kommentti:

  1. Hieno homma! Tsemppiä urakallesi :)

    Terveisin osanutraaja Pohjois-Savosta

    VastaaPoista