perjantai 27. toukokuuta 2011

Leijonista viis, TÄMÄ on ihanaa!!!

En malta olla teille kertomatta, vaikka viralliseen punnitukseen on vielä muutamia päiviä... mutta aamulla kävin hakemassa motivaatiota vaa'alta ja mitä minun väsyneet silmäni näkivätkään: eka kymppi pudotettu! Voi tätä ilon ja riemun päivää, ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua! Eilen illalla oli hieman vaikeaa, meinasi olla Karhurouvalla itku silmässä kun niin kovasti teki mieli herkkuja, vaikka nälkä ei edes ollut. Mutta tämä auttaa jaksamaan taas eteenpäin kuin höyryjuna, tässä ei jarruteta nyt pätkääkään! Askel on tänään höyhenen kevyt ja hymy korvissa, on tämä sen verran suuri saavutus minulle.

Voitonriemuisaa alkavaa viikonloppua ystäväni siellä kotikatsomoissa :)

7 kommenttia:

  1. Onnea! Meinaako samalla että paino humahti kaks numeroisiin? Aivan loistava suoritus! :-D

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa!!! Palkitsehan itsesi loistavasta suorituksesta :) ei herkuilla, mutta jollain hemmottelulla, mistä nautit! Mää ajattelin palkita itseni shoppailukierroksella :D vaatteita ny ei kauheesti kannata ostella, ku koko on muutosvaiheessa... mutta kiva kierrellä rauhassa ja ostaa vaikka kotiin jotain uutta kivaa :)
    Terkuin, Nutri-Anu ;)

    VastaaPoista
  3. KIITOS :D Kyllä minä ajattelin jotain palkintoa itselleni keksiä, saapi nähdä. Sovittiin Karhuherran kanssa, että joka kymppikilosta saan nomination rannekkeeseen ainakin yhden palan, ne sitten muistuttaa ikuisesti urakasta. Kaksinumeroisiin on reilu kilo vielä, se onkin pian edessä ja on seuraava suuri juhla!

    VastaaPoista
  4. Onneksi olkoon!! Tulin tutustumaan sivuihisi. Samat pudotetut kilot minulla mutta aloitin jo tammikuussa, hissukseen siis mennään täällä.

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia ja onneksi olkoon pudotuksesta! Tyyli vapaa kunhan tulos miellyttää ja ennenkaikkea pysyy :)Onnea matkaan jos lisää on tarkoitus tiputtaa!

    VastaaPoista
  6. Onnea painonpudotuksista ja tsemppiä jatkossakin!

    VastaaPoista