keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Siinä ne nyt sitten ovat!

Aamusella se tapahtui, postimies kuljetti kotiovelle minun Nutrilett kurimukseni! Laatikollinen ruuankaltaisia pölyvalmisteita täsmäaseeksi ihranvastaiseen taisteluun. Tässä kaikki mitä minä suuhuni laitan 16.5.-5.6. Mitä nyt pari hassua porkkanaa tms. vihannesta päivässä saan rouskuttaa lisäksi. Hullu kai olen, mutta odotan jo ihan innolla!

4 kommenttia:

  1. Moikka!

    Heti piti tulla kurkkaamaan tätä siun blogia. :) Mulla itelläni on myös tälläinen laihdutusblogi ja sen laitan tähän mukaan :) Saanko laittaa omalle sivulleni sun osoitteen niin löydän sitten paremmin? Siellä ei pahemmin omat tuttunikaan käy. vain toiset "kohtalon toverini netin ihmeellisestä maailmasta"

    Ja nyt sielt tulla tupsahtikin sähköpostia.. sen saakin aloittaa jo tänään mut viimeistään maanantaina :) Hyvä homma, en oikein malttanutkaan odottaa :) Hihih.. siispä "aamupalalle" kirjoittelen sulle s-postia myöhemmin ja aikalailla näätkin painon yritys historiaa tuotla mun blogistakin :) mut kiva kun on joku jonka kanssa tän aikana jutella ja tsempata! :)

    VastaaPoista
  2. Lisää vaan minut omalle puolellesi, kiva kun kävit :)Minäkin lisään sinun omasi, kun osaan vaan... harjoittelen vielä näitä ekstratoimintoja!

    Sinä aloitatkin jo, jes! Onnea matkaan! Minä aloitan maanantaina, niin pysyy tämä sama rytmi mukavasti, odotan kyllä jo innolla. Ja keskustellaan myös siellä "palstalla" lisää!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä nutraukseen! :) Itselle tuli parin päivän kokeilusta paha olo niin lopetin, ei minulle siis.
    Mutta itselläkin projekti sujuu hyvin, 2 kiloa taas tippunut. ( eli yht 4,5 kg parissa viikossa, ei lainkaan paha!)

    Minun kuurini taas on hirveän ankara ja tätä aion hyvin päättäväisesti jatkaa niin kauan kunnes olen tyytyväisempi.
    Mulle tuli mitta täyteen tätä vaatekokoa ja tehtävä jotakin on. :)

    VastaaPoista
  4. Hieno tulos sulla Ninna, onnea hyvästä alusta! Mun epävirallinen välitulos oli aamulla -6,8kg/3,5vko ja olen ihan seitsemännessä taivaassa.

    Mulle nutraaminen sopii, nytkin olen ollut niiden tuotteilla, tosiaan noin 700kcal/pv eli pudotus ei tule olemaan iso. Mut odotukset tulostenkin suhteen on kovat! Tiedän kyllä tuon mitan täyttymisen tunteen, sama tunne mullakin!

    VastaaPoista