maanantai 4. heinäkuuta 2011

Täällä ollaan ja pysytään

Heippahei ja pahoittelut pienestä tauosta kirjoittelussa. Onhan täällä laihdutusmielellä menty, mutta tämän kilonkarkitusprojektin lisäksi on ollut kotona remppapuuhaa ja sen seitsemän sorttia muuta mukavaa. Nuo ihanat hellekelit kuluivat enemmän tai vähemmän uimapuvussa auringossa ja polskinpa myös pihalle pystytetyssä isossa (lasten) uima-altaassa. Ja ajatelkaas, minä rohkenin ostaa uuden uikkarin! Se on ihanan kirkuvan punainen mekkomalli, enkä olisi vielä jokunen kuukausi uskonut sanovani, että näytän jopa seksikkäältä siinä. Itsetunto on aivan eri lukemissa muutenkin, paremmissa kuin koskaan ennen. Kaupassa vaatteita voi taas vilkuilla sillä silmällä eivätkä peilit ole vihollisia. Laitan nykyisin hiukset viimeisen päälle ja sipaisenpa jopa lumetta kulmaan ennen kaupungille lähtöä! Enhän minä nyt minään metsäläisenä ole ennenkään kulkenut, mutta nyt kuljen kauniina naisena erilailla pystypäin.

Muutoinkin tuo laihtuminen vaikuttaa jo elämään. Lasten kanssa jaksan touhuta entistä paremmin ja askel on kevyt. Asumme talossa, jossa tilat ovat kolmessa tasossa joten portaita piisaa. Ennen kammosin tavaroiden etsimistä täällä, koska parikin kertaa ylös ja alas kerrosten välillä tuntui kauhealta. Mutta nythän Karhurouva hypähtelee mielellään edes takaisin portaita, ei haittaa vaikka yläkerrassa huomaan jonkun tavaran jääneen sinne kellarikerroksen perimmäiseen huoneeseen.

Ja Karhuherrasta voin nähdä oman muutokseni myös. Olemme aina olleet kyllä varsin onnellisia, mutta nyt välillemme on löytynyt jokin uusi kipinä. Yhdessäoloa on takana pian 10 vuotta, joten kaikki uudistukset ja piristykset ovat tarpeen, jotta pysymmekin onnellisena. Nyt olen laihtunut ja sitä myöten itsetuntoni ja naiskuntoni ovat parantuneet ja sepä on alkanut näkyä (ja tuntua) tuolla buduaarin puolella. Ja sekös taas piristää itsetuntoa joka puolestaan lisää laihdutusmotivaatiota... eli kaikinpuolin huomaan joutuneeni positiiviseen kierteeseen, jossa asiat ylläpitävät toisiaan - itsetunto, motivaatio, positiiviset tulokset, parisuhteen piristykset - kaikki tuovat voimaa tähän projektiin, jonka tarkoitus on pitää minut terveenä ja onnellisena Karhurouvana vielä vanhanakin.

Vaikka helteitä ei nyt juuri näykään ikkunasta, niin toivotan kaikille lämmintä ja aurinkoista viikkoa!

1 kommentti:

  1. Ihania positiivia muutoksia. Tosiaan niin hyvät kuin huonotkin asiat ruokkivat itseään. Kiva, että sinulla kierre on iloisesti ja onnellisesti ylöspäin.

    VastaaPoista