maanantai 13. kesäkuuta 2011

Selityksen makua

Viikko hujahti melko pienin pudotuksin. Osasin tätä ounastella, tosin varauduin siihen, että tänään vaaka on plussan puolella. Viikonloppuna nimittäin päästin irti hetkeksi ja mässäsin kuin huomista ei tulisi. No en nyt ihan kuitenkaan, mutta sinnepäin. Remontin, neljän lapsen ja Karhuherran päättymättömältä tuntuvan työputken keskellä alkoi tuntua siltä, että ajan itseni liian tiukoille jos en hetkeksi hellitä. Niinpä päätinkin sallia itselleni lauantaina ja sunnuntaina kaikkea sellaista, mitä olin ehtinyt himoita tiukan linjan aikana. Karhuherran kanssa pidettiin lauantaina iltatreffit kotisohvalla, kun jälkikasvu oli mennyt nukkumaan. Hemmottelin meitä tekemällä makoisaa tex mex-ruokaa ja tarjoamalla kyytipojaksi pari lasia kuohuvaa. Olikin mukavaa upottaa sormet yhteiseen astiaan ja nauttia leppoisasta kesäillasta ihan kahdelleen. Eilen sitten söin pari grillimakkaraa ja kauan himoitsemaani grillattua halloumi-juustoa. Illalla vielä söin lihapiirakan juustolla höystettynä. Muutoin en kyllä napostellut mitään ja kalorittomia juomia kiskoin kuin kameli keitaalla. Ajattelin ensin, että en edes kiusaa itseäni vaakailemalla, mutta sitkeästi päätin pitää kiinni itseni kanssa tehdystä sopimuksesta. Ja mielestäni jo 100g pudotus mässäilyviikonlopun jälkeen on hieno homma, olen siis osannut tasapainoilla kevyen arjen ja juhlasyömisten välillä lihomatta kilokaupalla.

Tänään palaan kevyttäkin kevyempään arkeen pussien ja patukoiden parissa. Seuraava palkinto häämöttää jo horisontissa, kun heinäkuun puolessavälissä pääsemme vuoden tauon jälkeen Karhuherran kanssa menojalalle aivan kahdelleen. Poikue menee siis hoitopaikkoihinsa ja me vanhemmat lähdemme yhdessä tuumin juhlimaan hyvän ystävämme pyöreitä vuosia. Moisen spektaakkelin kunniaksi varasinpa vielä hotellihuoneen, jossa voimme rentoutua vaahtokylvyn ja kuohuviinin kera ennen juhlia, ja nukkua makoisasti aamulla niin pitkään kuin haluamme. Ja vuorenvarmasti aion myös antautua hotelliaamiaisen vietäväksi!

Olen niin ylpeä tämän viikon lähes-nollatuloksesta, että en osaa synkistellä pätkääkään vaan jatkan innosta puhkuen taas seuraavan kuukauden! Kuinkas muilla muuten sujuu?

Kesäistä ja virkistävää viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Pois se on se yksikin sata grammaa. Kiva, että löydätte yhteistä aikaa. Se auttaa niin elämässä, avioliitossa kuin laihduttamisessakin.

    VastaaPoista
  2. Parempi miinus kuin saman verran plusssaa
    Aurinkoa koko poppoolle!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia :) Miinus tosiaankin on aina miinus!

    VastaaPoista